Wat geef je een Vader die alles al heeft?

Het is bijna Vaderdag en dan rijst altijd weer die lastige vraag: wat geef je kado? Die luxe barbecue is te duur, die toffe stropdas of een paar sokken is veel te afgezaagd en met een EK gadget hoef je nu ook écht niet meer aan te komen! Maar toch wil je wel graag een kado dat past bij je vader en als het ff kan ook nog een beetje origineel is.

Man is niet overal blij mee

En als je denkt dat mannen altijd overal blij mee zijn en het vinden van een leuk kado dus niet al te moeilijk kan zijn, dan ken je mijn vader nog niet šŸ˜‰ Maar vandaag vond ik dé oplossing. Dit jaar geef ik een kado dat gegarandeerd in de smaak valt; een Nationale Tijdschriftenbon. Als ik moet gokken, dan denk ik dat m’n vader gaat voor een abonnement op Carros Magazine. Maar mijn broertje zet z’n geld op NuSport, dus wie weet zit ik er faliekant naast. Geen probleem, want met dit kado kiest mijn vader zelf wat hij leuk vindt en er zijn zoveel autobladen, sporttijdschriften en ander leuks dat ik zeker weet dat er iets voor ‘m bij zit.

Tijdschriftenbon, de uitkomst

Ben jij ook nog druk zoekende? Ik heb de Tijdschriftenbon eenvoudig online besteld, maar volgens mij is ‘ie ook in veel winkels te koop. Koop je online, dan kun je deze kadobon ook direct printen, zag ik. Super handig, niet alleen met Vaderdag, als je weer eens op het laatste moment een kadootje nodig hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *