Wie doet er aan Valentijnsdag?

Is Valentijnsdag nou hot or not? De mensen van Greetz.nl wilde dit ook wel eens weten. De uitslag: De helft van de Nederlanders doet iets aan Valentijnsdag. Veruit favoriet is het versturen van een kaartje. 36% van de Nederlanders die iets aan Valentijnsdag doen kiezen een lief berichtje als attentie. Op nummer twee staat het etentje. Op nummer drie staat de beste lowbudget Valentijnstip ever: het bedrijven van de liefde. Dit is de uitkomst uit een onderzoek onder 505 Nederlanders.

Ben jij zelf een van de 54% die op zondag 14 februari wél aan Valentijnsdag doet, bekijk dan snel onze Valentijnstips. Zondag is het zover!

3 gedachten over “Wie doet er aan Valentijnsdag?”

  1. Nou nee hoor. Seks als Valentijnskado kan ook. Niet ff snel afraffelen dan maar er echt de tijd voor nemen. Beginnen met een goede rugmassage. Deze dan langzaam uitbreiden naar de rest van het lichaam. Beetje olie op je leuter en dan zachtjes aan de slag…
    Zoiets doe je niet altijd. Geen tijd voor, snel ff vlug een wippie. Je weet wel.

  2. Maar als je de liefde bedrijven cadeau geeft op Valentijnsdag, betekent dat dan dat je de rest van het jaar geen sex hebt? Het lijkt wel alsof het dan een exclusief kadootje is dat alleen op 14 februari gegeven wordt. Dat is toch zonde?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *