3 vrouwen in je bed, binnen 90 dagen?

Kaatje De Coninck schrijft op Hetnieuwsblad.be dat de Amerikaanse verleidingsgoeroe Ross Jeffries naar Amsterdam komt voor een workshop ‘vrouwen versieren’. Zijn claim: ‘Als je binnen de 90 dagen geen 3 vrouwen in je bed krijgt, krijg je je geld terug’. Daar moeten toch heel wat mannen (en vrouwen) gevoelig voor zijn!

Blauwtjes lopen

Ross Jeffries, vader aller rokkenjagers, komt voor het eerst naar de Lage Landen. Op 26 maart leert hij in Amsterdam aan wie dat wil (à raison van 150 euro) zijn ‘snelle verleidingstechniek’ om vrouwen te versieren. ‘Het eerste wat je moet afleren als je een vrouw wil versieren, is de angst om af te gaan. Want geloof me: je zult veel blauwtjes lopen.’

Real Man Conference

Jeffries: ‘De meeste mannen weten absoluut niet hoe ze een vrouw moeten versieren. Af en toe hebben ze een keertje geluk, maar de meeste avonden zitten ze gewoon in de kroeg achter een biertje’, zeggen de organisatoren van de Nederlandse Real Man Conference (RMC). ‘Pas als ze zichzelf genoeg moed hebben ingedronken, komen ze in actie, maar dan is het vaak al te laat. Het is een probleem in de hele Westerse wereld: mannen zijn te passief als het om vrouwen gaat.’
De RMC bracht al twee keer, in 2008 en 2010, een keur aan verleidingsspecialisten naar Nederland om mannen te onderwijzen over hoe ze vrouwen moeten versieren. Op zaterdag 26 maart halen ze de jackpot naar Amsterdam: een hele dag kunnen mannen (en vrouwen) les krijgen van Ross Jeffries, met zijn 52 de nestor én grondlegger van de verleidingscommunity. De basis van zijn tactiek is NLP (neurolinguïstisch programmeren, red.).

NLP als basis

De idee achter NLP is dat je ergens goed in kunt worden door iemand anders te bestuderen en zijn gedrag en taal na te doen. Het uitgangspunt van Jeffries is dat je de hersenen van een vrouw kunt ‘programmeren’ door gebruik te maken van bepaalde spraakpatronen die haar verbeelding prikkelen, ervoor zorgen dat ze positieve emoties ervaart, en maken dat ze die ‘lekkere gevoelens’ met jou associeert. Jeffries is dan ook omstreden. In 1989 bracht Jeffries zijn boek uit. How to get the women you desire into bed: A down and dirty guide to dating and seduction for the man who’s fed up with being Mr. Nice Guy is de basis voor zijn zogenaamde Speed Seduction, de snelle verleiding.

www.seduction.com

Jeffries’ website staat alvast vol met getuigenissen van mannen die hem bedanken voor de ‘lekkere vrouwen’ die ze dankzij zijn technieken aan de haak sloegen. En één ding is in elk geval zeker: niet tevreden, geld terug! Inschrijven voor de sessie in Amsterdam kan via www.realmanconference.nl

Lees het uitgebreide interview met Jeffries op Het Nieuwsblad.be

Foto:Getty Images © Dan Callister

2 gedachten over “3 vrouwen in je bed, binnen 90 dagen?”

  1. ik vind er niets mis mee, als een man me zo ver weet te verleiden dat ik ongelooflijke zin in hem ga krijgen, het gebeurt me n.l niet zo vaak, dus kom maar op met die trucs, de keuze is tenslotte altijd nog aan mij.

  2. NLP manipulatief, niet oprecht en dus misbruik maken van oprechte gevoelens die je bij een vrouw “opwekt”. Jammer, ik mis passie en eerlijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *