Bedgeheimen

Vrouwen zijn verbaal ingesteld. Dat wil zeggen: ze kletsen wat af. Mannen zijn visueel ingesteld. Die praten minder en kijken meer. Dat verklaart wellicht waarom mannen zeggen onderling zelden over hun eigen seksleven te praten. Vriendinnen onderling laten daarentegen bijna geen moment voorbij gaan. Betrappen of meeluisteren kun je wel vergeten. Ze wacht natuurlijk wel gewoon tot jij je hielen hebt gelicht.

Bikinibabes
Bedgeheimen bestaan niet. Niet bij vrouwen. Wanneer jullie bijzondere seks hadden, weten haar vriendinnen dat ook. Wat je deed, hoe je dat deed en wat je zei. Vroeg of laat vertelt ze het door. En dat vindt ze nog normaal ook. Dat jij zelden tegen je vrienden zult uitweiden over haar prestaties, maar wel je favo bikinibabe-top-10 doormailt. Tja….. Dat snapt zij nu weer niet.

Goed voordoen
De zaken liggen dus weer behoorlijk uit het lood. Ook het effect. Zij kan onzeker worden over zichzelf van al die digitale concurrentie. Maar wat ze bespreekt met haar vriendinnen komt jou maar al te vaak ten goede. Ze staat er zelf ook niet bij te lachen wanneer ze de mindere details bespreekt. Die zal ze dus wat mooier maken. Eigenlijk doet ze aan verbaal fotoshoppen. Misschien niet zo netjes, al dat geklets, maar bedenk dat dankzij de techniek van fotoshoppen alles mooier wordt. Had zij dat nu maar eens door, wanneer jij je bezighoudt met jouw visuele uitdrukkingen.

Een gedachte over “Bedgeheimen”

  1. Ik ben het niet eens met de blog Bedgeheimen. Daardoor krijgen wij dames een slechte naam. Ik heb nog nooit een van mijn vriendinnen of bekenden bedgeheimen verteld en ook nooit van anderen gehoord. Misschien doen de moderne jonge vrouwen dat, maar voor onze generatie geldt dat beslist niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *