Surpriser: zomaar…een verrassing

Onverwachte dingen maken het leven wat leuker. Verras haar de komende maand met een beetje extra aandacht voor haar persoonlijke verzorging.
De meeste vrouwen hebben trouw om de zoveel weken een afspraak bij de kapper. Deze afspraak bestaat meestal uit: wassen/kleuren/knippen. Bij die wasbeurt wordt tegenwoordig vaak ook een korte hoofdmassage gegeven. Natuurlijk veel te kort: tegen de tijd dat je lekker ligt te genieten, voel je de waterstraal alweer door je haren gaan en is het stille genieten voorbij.

Wat jij nu gaat doen:
Probeer er allereerst achter te komen naar welke kapper ze altijd gaat (als je dat nog niet wist). Gewoon in haar adresboekje te vinden als het goed is. Zoek de datum waarop ze de eerstvolgende afspraak heeft: kijk op jullie kalender, of in haar eigen agenda.
Bel dan met de kapsalon om voor die dag ook een extra hoofdmassage in te  plannen. Laat de kapper wel even vermelden op het moment dat hij met de massage begint: dit krijg je vandaag extra, heeft ….. (jij dus) voor je ingepland!

Alternatief
Mocht jouw vrouw nou net een van die uitzonderingen zijn die een gruwelijke hekel heeft aan de kapper, dan heb ik een alternatief: gaat ze wel naar een schoonheidsspecialiste, probeer daar dan een extra behandeling af te spreken. Degene die haar meestal helpt weet wel wat ze fijn zal vinden. Wellicht een extra manicure/pedicure of voetmassage??

Wat de kosten betreft: de extra behandeling neem jij natuurlijk voor je rekening. Zorg ervoor dat je die van te voren al afgerekend hebt, zodat ze er zelf in haar portemonnee niets van merkt.

Reageer!
Ik hoor graag wat je van deze tip vindt. Via de reactie-button kun je me dit laten weten. Wil je een echt persoonlijk
verrassingsadvies op maat? Klik dan hier.

Even voorstellen: manOman’s Personal Surpriser Janne Venderbosch
Janne
Venderbosch is de Personal Surpriser van manOman. In haar blogs geeft
ze tips en suggesties om je vrouw of vriendin te verrassen. Janne is
opgeleid aan de Mode Academie Vogue en heeft als styliste voor
verschillende kledingbedrijven gewerkt. Zoeken naar nieuwe invalshoeken
en spannende combinaties is haar tweede natuur.(Foto: P. Tillmann, Herwen) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *