Cheater!

Wat zou jij doen? Stel je bent – pakweg – 77 jaar bij elkaar. Je behoort tot de oudste mensen ter wereld, je behoort tot ’s werelds langst getrouwde koppels en je hebt vijf kinderen, 12 kleinkinderen en een achterkleinkind. En dan vind je net voor Kerst liefdesbrieven van je vrouw aan een andere man die dateren van de jaren ’40.

No mercy

Het overkwam een 99-jarige Italiaan, Antonio C. Wat deed Antonio? Vergeven kon hij zijn 96-jarige vrouw Rosa niet. Hij vroeg een scheiding aan en maakte zichzelf en zijn echtgenote daarmee het oudste koppeltje ooit dat gaat scheiden. Ook nadat de vrouw haar spijt betuigde en alles opbiechtte, wist ze haar man niet te overtuigen om zijn besluit opnieuw te overwegen. 

Italian stallion

Ik moet een beetje glimlachen, maar wel als een boer die kiespijn heeft. Je zou toch hopen dat je op die leeftijd de wijze jaren, de jaren van vergiffenis hebt bereikt. Dat je je zegeningen telt, dat je huwelijk de tand des tijds, een oorlog, kinderen en de ouderdomsdementie heeft overleefd. Maar misschien is Antonio er wel van overtuigd dat er voor hem iets beters is weggelegd. Gezien het feit dat het hier om een Italiaan gaat (zie blogs over Berlusconi) zou het nog denkbaar zijn ook. Ik wens Rosa veel sterkte toe…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *