Harry’s Blog: Blootgewoon

Oh, oh, oh, hopelijk heb je het niet gezien. Ik hoop oprecht dat je het hebt gemist. Niemand zat erop te wachten, toch werd een enkeling er plotsklaps mee geconfronteerd. Het was niet smakelijk, het was plat, het was ordinair, het was niet om aan te zien en de timing was ook al niet juist. La Paay besloot op een feestje te gaan strippen. Nou heb ik er heus geen moeite mee wanneer zo’n oude vrouw er voor haar leeftijd nog oké uitziet, daar zelf enorm van overtuigd is, en daarom besluit om in de Playboy te gaan staan. Op zo’n moment heb ik namelijk de vrije keus om het blad te kopen of niet. De laatste keer dat ik de Playboy kocht, is lang terug. Katja stond erin. Wow, 16 pagina’s Katja, waar voor mijn geld! Een kwestie van ‘goede’ smaak.

Hoe kon het gebeuren?

Nietsvermoedend keek ik naar de tv, Shownieuws of Boulevard, ik weet het niet meer, en ineens kwam ze voorbij. Ik mag mezelf echt een ware liefhebber van blote vrouwen noemen. Normaliter maak ik wel zelf de keuze uit wel of niet willen zien. La Paay valt voor mij onder de categorie ‘niet willen zien”. En zo kon het gebeuren dat ik tegen de billen en borsten van madame aankeek. Niks spannends aan dus. Er bleef immers niks te raden over.

Vrouwen vinden

Daags erna in de krant gaven veel vrouwen hun commentaar. De meesten waren positief want immers ziet die vrouw er voor haar leeftijd nog goed uit. Tsja, uiteraard begrijp ik best dat menig vrouw wil dat ze er op haar 65e nog zo uitziet, alleen vraag ik me gelijktijdig af of dat een legitiem excuus is om het de halve wereld, inclusief mij te tonen.

Nog meer bloot

Ook werden deze week onze huidige en toekomstige staatshoofden bloot afgebeeld in een tv-programma. Ze poseerden tezamen met enkele Papoea’s, ofzo. Het was niet echt hoor! Nee het was in scène gezet. De ophef om het hoofddoekje van Hare Majesteit en dat van Maxima, en het daaruit volgende Twitterbericht van Geert waren aanleiding voor deze persiflage. Wat zag Maxima er trouwens op de echte foto met die hoofddoek prachtig uit zeg! De humor van de fake foto zag ik ook wel in, het was slechts het beeld dat ontsproten was aan het brein van iemand die in zijn jeugd evenals ik het geweldige blad MAD moet hebben gelezen. Niet nieuw dus want dit soort afbeeldingen kwam je er vaak tegen.

Kopvodden

Ik ken enkele vrouwen die vanwege hun geloof een hoofddoek dragen. Tevens ontkom je er niet aan dat je op straat, in het wild, vrouwen tegenkomt met een hoofddoekje. De meeste vrouwen die er zelf voor kiezen om er zo bij te lopen vind ik er persoonlijk erg verzorgd en vaak fleurig uitzien. Ik stoor me er dan ook zeker niet aan. Integendeel, vaak vraag ik me af hoe zo’n vrouw er zonder gewaad uitziet. Best spannend toch! Er blijft nog zoveel te raden over. En als dan zo’n gewaad uitgaat hoeft er niemand anders dan ik bij te zijn. Mijn fantasie.

Moraalridder

Niet dat ik zo’n moraalridder ben hoor. Nogmaals; ik mag graag naar de vrouwtjes kijken en ervan genieten. Toch denk ik dat het leven een stuk spannender wordt wanneer 65-jarige vrouwen zich niet ongevraagd ontkleden. Ook hoop ik op het strand te kunnen blijven genieten van leuke dames en gaan ze niet naar aanleiding van mijn blog en masse in Boerkinies lopen. Paay daarentegen, mag van mij in de toekomst de spanning voor haar 40 jaar jongere vriend bewaren. Ik weet niet of ze al oma is want dan zou de term MILF moeten worden aangepast naar GMILF.

Even voorstellen: Harry Vonk

Mijn naam is Harry Vonk en er zijn voor mij meerdere redenen te benoemen om een blog te schrijven. Allereerst vindt iedere schrijver het leuk om gelezen te worden en ik vorm geen uitzondering op deze regel. Verder ben ik van mening dat er iedere dag enorm veel leuke dingen om ons heen gebeuren en dat de meeste mensen, man of vrouw, die niet zien. Daarom ga ik proberen met de regelmaat van de klok de aardige dingen die mij opvallen in het dagelijkse leven te beschrijven. De kranten halen al meer dan voldoende negatieve zaken aan, nietwaar! Wie wil reageren, mailt naar harry.vonk@hotmail.com

2 gedachten over “Harry’s Blog: Blootgewoon”

  1. wat een ongezellig gezicht zo’n bejaarde. Die borsten gaan nog wel, want die zijn nep, maar die benen. nee dan liever haar leeftijdgenote, onze Koningin, die alles bedekt wat ze van de Lieve Heer gekregen heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *