Cougars en Cubs

Of ik niet iets kon schrijven over Cougars. Persoonlijk leek mij het de ideale opdracht voor wat veldwerk, maar helaas, manlief denkt daar anders over. Cougars zijn dames met een jongere minnaar. Ziet u dat ik schrijf ‘dames’? Het gaat namelijk niet zomaar over vrouwen die op het pad der liefde toevallig de ware vonden in een wat jongere man. Het gaat over succesvolle vrouwen die zichzelf een lekkere boy gunnen om mee te spelen. Een play boy dus eigenlijk. Legio beroemde dames deden het voor, en nu zien we het ook bij andere succesvolle dames steeds vaker: zij gaan voor de cub. 

Dat laatste mag u vertalen naar ‘welpje’. Een term die wat spottend past bij cougar, dat zoveel betekent als ‘roofdier’. Cougars zijn geslaagde vrouwen. Ze zijn minimaal 35 jaar, onafhankelijk en zeker van hun zaakjes. Omdat ze zelf zo lekker in hun vel en business zitten, verkiezen ze een energieke en attente minnaar. Het verschil tussen de cub en de tennisleraar, de poolboy of de fitnesstrainer is dat met de cub een openbare relatie wordt aangegaan. Misschien zelfs wel een liefdesrelatie. 

Piek
Vrouwen zijn seksueel in topvorm rond hun 35e, mannen pieken jaren eerder. Wat dat betreft is het vreemd dat de cougar en de cub elkaar niet eerder hebben gevonden. Het zal te maken hebben met de emancipatie van de vrouw. De vrouw is niet langer op zoek naar de man die haar status geeft. Ze is op zoek naar de man die haar vrouw laat voelen zonder dat hij haar haar verworvenheden afneemt. Het gevolg: wanneer de succesvolle vrouw haar ‘welpje’ kiest, mag hij zijn geld houden. Wat ze wil is zijn aangename charmante gezelschap, attent gedrag, een wasbord en een prettig uithoudingsvermogen. 

Playboy
Demi Moore is al weer een tijdje getrouwd met haar cub Ashton, dus ook voor de langere termijn is een cougar-cub relatie mogelijk. Maar volgens de laatste berichten is Jesus van Madonna wel wat jaloers op haar omgang met ex Guy Ritchie en wat er met Patries en Adam is gebeurd, weten we allemaal. Gelukkig zit een cougar dan niet bij de pakken neer. De laatste geruchten zijn dat Patricia (60) binnenkort weer eens een cover van de Playboy siert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *