Dat wou ik nu altijd al hebben!

Beetje lauwe reactie op je kado? Zie het maar als een compliment. Uit recent onderzoek is gebleken dat vrouwen niet perse overenthousiast reageren op een liefdevol gekozen kado van hun partner. Vaak wel op een minder geslaagd kado. Zeggen vrouwen dan écht nooit wat ze bedoelen?

Vreugdekreetjes
Ze ging uit haar dak over een hapjespan die jij haar ooit eens gaf maar niet over jouw, met zorg uitgekozen, romantische kado. Hoe zit dat? Waarom nog moeite doen? Vrouwen zouden beter reageren op een slecht gekozen attentie vanuit een psychologisch verdedigingsmechanisme. Jawel, als je het niet dacht! Een slecht gekozen kado laat haar zien dat haar partner haar eigenlijk niet zo goed kent. Au! Dat moet dus weg geënthousiasmeerd worden. Vandaar haar vreugdekreetjes toen je haar die weegschaal gaf. 

Berusting
Dus niet getreurd wanneer ze na een lief, maar ongepassioneerd kusje op je wang, jouw rozen op het water gaat zetten. Schrik niet wanneer ze de oorbellen die jij haar gaf niet direct in doet. Ze verkeert gewoon in de heerlijke geruststelling dat jij haar helemaal kent en dat alles goed zit tussen jullie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *