Evolutie en de AEX

Ze komen er maar niet echt achter, de wetenschappers. Wat is het nut van het vrouwelijk orgasme? Evolutionair gezien heeft een vrouwelijk hoogtepunt geen enkele zin. De kans op een zwangerschap wordt er niet groter door. Waarom de moeite? Je gaat het je inderdaad afvragen. Maar er is toch weer iets ontdekt. Ditmaal komen Chinese onderzoekers met opmerkelijk nieuws: de frequentie van het vrouwelijk hoogtepunt ligt aan de man! Inderdaad… sommige heren zouden iets meer mogen werken aan techniek en afwerking, maar hier spreekt persoonlijke ervaring. De Chinezen komen met een andere conclusie.

Dertiende maand
Hoe meer geld de man heeft, des te vaker beleeft de vrouw een orgasme. En dat net met de kredietcrisis, we hebben beter nieuws gehoord. Net als de economische crisis zal ook deze uitslag zichzelf in stand houden als we er maar hard genoeg in geloven en er misbruik van maken. Wat moet ik met deze uitslag? Feest bij de dertiende maand? Je zou het er voor doen. En valt er voor een vrouw niet meer heerlijk te vrijen met een fantastische, maar slecht verdienende man? Er zijn legio vrouwen die vallen voor macht en geld, maar doorgaans zullen zij hun orgasmen faken. Het is zulke vrouwen om iets anders te doen en de eerste onderzoeker die in hun Meg Ryan’s trapt moet nog gevonden worden.

Intens
Het is niet de hoogte van de bankrekening die de frequentie van het vrouwelijk hoogtepunt bepaalt. Geld verlaagt het hebben van stress en zorgen. En daarin zit hem de crux. Het is lastig ontspannen in de onderste helft van je lichaam wanneer er bovenin van alles maalt. Geniet maar eens wanneer je in gedachten de rekeningen telt of het paar kinderschoenen dat alweer te klein is. Zorgeloos leven maakt alles intenser. De liefde, wat je ervaart en wat je beleeft. Uiteindelijk is dat waar het om draait bij de hoogtepunten in je leven. Ook met minder money in the pocket. Maar kom daar maar eens om in tijden van te krappe kinderschoenen. Dan is het prettig een man te hebben die economisch in je behoeften kan voorzien.  En daarom bestaat het vrouwelijk orgasme. Aldus het laatste onderzoek. We zijn er uit. Eindelijk. Het vrouwelijk hoogtepunt is verlaagd tot AEX-meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *