Vaderschapstest

Het lijkt mij nogal stressverhogend voor de vrouw. Heeft ze een minnaar met alle kommer en kwel die daarbij komt kijken; moet ze, met een beetje pech, ook nog aan de vaderschapstest. Want stel ze raakt zwanger van de officieuze partij, wat dan te doen? De minnaar was er voor de vergetelheid. Het laatste waar ze op zit te wachten, is een duidelijk bewijs van haar uren vol bedrog. Of was het genot? Hoe dan ook, van genot kan geen sprake meer zijn. Een minnaar leent zich doorgaans niet voor krampjes, spuugdoekjes en nachtelijke huilpartijen. Niet die van de baby en niet die van haarzelf. Gelukkig bestaat de vaderschapstest.

Geheimen
Voor de niet-geoefende vreemdgangers: de vaderschapstest is geen psychologische test die de meest geschikte minnaar als opvoeder voor de bastaard aanwijst. Het is nog klinischer dan dat. Een arts onderzoekt wiens zaad de finish heeft gehaald. That’s it, en veel succes ermee. Zo’n test lijkt mij een eenzaam traject, voor de vrouw. Alsof ze nog geen geheimen genoeg had. In Groot-Brittannië zijn de vaderschapstesten populair. De uitslag leidt vaak tot een abortus. Toch 
schatten wetenschappers dat ongeveer één op de 25 vaders niet weet dat ze het kind van een
andere man opvoeden. Uit een ander wetenschappelijk onderzoek blijkt zelfs
dat ongeveer een op de tien kinderen in heel de wereld niet een kind is van
de man waarvan ze denken dat dit hun biologische vader is.

Casanova
Voor alle overspelige dames zit er maar een ding op. Behoed de man en kies de minnaar met zorg, uit voorzorg. Laat je niet verleiden door die donkere casanova wanneer je vaste partner blond is. Weersta zwoele blikken uit blauwe kijkers wanneer lichte ogen sinds zes generaties niet meer in de eigen bloedlijn zijn voorgekomen. Doe jezelf een lol en begin niets met die sportieve boom van afdeling marketing wanneer je vaste lief slank en 1.70 is. En negeer in het bijzonder alle clowns. Het gaat zo in de gaten lopen als het mis gaat. En dat is bijzonder stressverhogend. Voor de vrouw.

Een gedachte over “Vaderschapstest”

  1. Overal in alle stukjes kom je tegen van dat er gevallen bekent zijn van abortus. Maar er zijn mij ook gevallen bekent waarin “geen” abortus nodig was. Want ze bleek uiteindelijk toch zwanger van d’r eigen vriend. Dus het verhaal kan ook een andere zijde hebbenn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *