FlirtSmart: the new way of dating

Met de feestdagen net achter de rug hebben veel singles in Nederland weer het goede voornemen om in het nieuwe jaar op zoek te gaan naar een leuke partner. Met FlirtSmart kan je vanaf nu op elke plek en elk gewenst tijdstip flirten met leuke mensen in je directe omgeving. FlirtSmart matcht mensen op basis van persoonlijke voorkeuren én je locatie. Met de radar en de Augmented Reality-scanner kan je direct zien welke interessante flirts er op dat moment bij jou in de buurt zijn. De FlirtSmart iPhone-app is gratis te downloaden via de iTunes App Store en is er inmiddels ook voor Android toestellen.

Flirt of Flop?

“Leuke flirts vinden is niet zo makkelijk en internet daten is ook niet alles”, aldus Andrew Charnley, oprichter van FlirtSmart. “FlirtSmart gaat daarom verder dan de huidige online dating websites. Naast dat er gematcht wordt op basis van een persoonlijk profiel, is deze applicatie locatie specifiek en daarmee onderscheidend. FlirtSmart is bedacht om op een leukere en makkelijkere manier contact te maken met leuke mensen die je direct kan ontmoeten. Door het bekijken van elkaars profiel kun je meteen een inschatting maken of de persoon interessant genoeg is om contact mee te leggen. Met deze app is de drempel om op iemand af te stappen niet langer een onneembare hindernis.”

Hoe werkt FlirtSmart?

Op basis van je profiel en persoonlijke voorkeuren wordt een percentage berekend tussen de verschillende FlirtSmart-gebruikers. Dit matchpercentage helpt je met het vinden van mensen die voor jou interessant zijn. De match wordt berekend op basis van onder andere lifestyle en andere interesses. Op de radar zie je vervolgens wie er in de buurt online is. Met de AR-functie (Augmented reality) beweeg je de camera van jouw iPhone en zie je de locatie en profielen van alle mogelijke flirts in het straatbeeld op je scherm. Bekijk je het profiel van je potentiële match en ben je geïnteresseerd? Leg meteen contact via de chatfunctie.

Blauwtje lopen

“Flirten is voor veel mensen nog steeds erg spannend, want wie wil er nou een blauwtje lopen? Met FlirtSmart vergroot je je kans op een succesvolle flirt.” aldus relatietherapeut Blanca Van de Brand. “Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een avondje stappen precies zien wie er op jouw locatie is, maar ook daadwerkelijk zin heeft in een flirt. Dan is een bericht via de chatfunctie zo gestuurd.”
De FlirtSmart iPhone-app is gratis te downloaden via de iTunes App Store
en via de Android Market / Google Play.

Voor meer informatie en video´s van gebruikers kijk op www.flirtsmart.com.

Een gedachte over “FlirtSmart: the new way of dating”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *