Floris’ Blog: Harig of niet harig, dat is de vraag!

Per mail kreeg ik een aantal reacties waarom ik vorige week niet schreef. Wel, ik heb ongeveer zes dagen met flinke griep op bed gelegen. Geloof me alsjeblieft als ik zeg dat ik niet kleinzerig ben wanneer ik ziek ben, maar dit is me niet eerder overkomen. Er waren momenten dat ik dacht dat ik dood ging. Echt ziek dus.

Sauna

Zaterdag voelde ik me al een stuk beter en dus besloot ik mijn beste vriendin te bellen om naar de sauna te gaan. Met haar ga ik vaker want haar man houdt niet van sauna en ik ken Petra al van voor haar huwelijk. Tussen Petra en mij is nooit iets voorgevallen. Zo’n type vrouw die je zo goed kent van karakter dat het absoluut niet je type is. De sauna is een uitgelezen plaats, en dan met name de stoomsauna voor mij, om te relaxen en een beetje bij te komen.

Saunagangers

Echte saunagangers gaan om te relaxen. Uiteraard kijk je ook naar mensen, alleen schuilt daar niks seksistisch achter. Dit keer schrok ik me echter een hoedje toen ik even in het buitenbad lag. Een dame van dankbare leeftijd liep richting het zwembad en deed haar badjas uit. Op zich niks vreemds. Ze had tussen haar benen een bos grijs/rood haar hangen tot minstens 10 cm onder haar kruis! Je let er niet op maar dit kon je niet missen, shocking!! Wie in ’s hemelsnaam, loopt er heden ten dage nog met een niet bijgewerkt kruis rond?

Seks

Stel je voor: seks met je partner, man of vrouw. Een beetje voorspel hoort erbij en in een gezonde relatie betekent dat mijns inziens ook dat je orale seks met elkaar hebt. Nu kan ik mij heel goed verplaatsen in perverse personen. Ieder zijn meug toch! En zolang je er niemand kwaad mee doet zal ik de laatste zijn om perverse voorkeuren van een ander te veroordelen. Toch kan ik me er niet in verplaatsen dat er mannen of vrouwen zijn die likkebaardend, met de neus naar voren, tussen het overvloedig vol behaarde kruis van hun partner duiken, met de gedachte om tussen de met zweetpareltjes gevulde grasmat het “lekkers” te zoeken. Brrrrrrrrr, de rillingen lopen over mijn rug wanneer ik alleen al aan de geur denk.

Japanse seksfilms

Ooit zag ik zo’n Japanse seksfilm. De acteur (m) had een flinke bos haar van navel, buik, tot het bovenste deel van de benen. Hier tussenin prijkte een minuscuul klein pikkie. Zo’n piemel waarmee ik mijzelf zeker niet zou laten filmen. De betreffende Japanner kende echter geen schaamte, niet om “the size” en ook niet om zijn barbaarse beharing. Er bestaan dus echt mensen die dat normaal en lekker vinden, denk ik!

Deze tijd

Ik schrok me dus echt lam in de sauna. Mijn pik komt de eerste dagen niet meer overeind, met dank aan de bewuste dame. Heeft niks met mijn griep van doen. Er liepen overigens meer “te” behaarde types rond, dit keer. Ligt het dan echt aan mij of ben ik vreemd dat ik mijn struikgewas een beetje bijhoud? Niet helemaal kaal maar wel kort. Ook bij een vrouw is een streepje niet verkeerd maar een overvloedige woeste haardos is niet echt een uitnodiging om……….. Ach ik had in de sauna gewoon lekker moeten navelstaren, dan was ik nu niet de sigaar geweest…

Wie is Floris Deun?

Hoi, ik ben Floris (42) en ik ben gepassioneerd wanneer het schrijven en spelen met taal betreft. Mij werd gevraagd nu en dan een stukje te schrijven voor manoman in 2011. Ach, waarom niet? Vind je het (n)iets, laat het me dan gerust weten, via floris.deun@hotmail.com. Groeten Floris. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *