Floris’ Blog: Hoe presteer ik in bed?

Vandaag was ik vrij en een goede vriendin van mij, eveneens vrij, besloot mij te bezoeken voor een kopje koffie. Dit keer noem ik haar Francine, zo meteen wordt wel duidelijk waarom ik haar niet bij haar ware naam noem. Gillend van het lachen, met De Telegraaf in de hand, kwam ze binnen. Bij een kop koffie op het balkon barstte zij los. ‘Floris’, zei ze, ‘dit is iets voor je blog van morgen!’

Sex op de iPhone

Francine is een trouwe lezer van mijn blog en ze kon niet weten dat ik mijn blog uiteraard al klaar had, dus vertelde ik het haar. ‘Nee’, zei ze, ‘lees eerst dit artikel over bedprestaties!’ Ik las vervolgens het artikel dat Francine zo enorm opwond. Twee Nederlanders hadden een populaire app met de naam Sextrack ontwikkeld voor de iPhone waarmee je je eigen bedprestaties kunt meten. Ik las het artikel en dacht, weet je wat; ik download gelijk die app! Slechts € 0,79, een eenmalige dagaanbieding. Misschien vanwege het artikel in De Telegraaf.

Een vrouw met sexappeal

Het programma zag er best mooi uit en Francine vroeg me of het werkelijk zou werken of ‘just fake’ zou zijn. ‘Maar één manier om daar achter te komen’, grapte ik. Totaal onverwacht zegt Francine vervolgens ‘oké’. Nou laat ik me zo’n aanbod op mijn vrije middag niet snel een tweede keer doen, en ik moet bekennen dat Francine ondanks een iets te mollig voorkomen, bijzonder veel sexappeal heeft. Voor we het wisten hadden we een aantal vragen op de app beantwoord, kleedden we elkaar uit, douchten wij samen, smeerden we elkaar met massageolie in (die had ik ‘toevallig’ nog staan, huu).

Generale seks repetitie

We deden iets fout, want iedere keer stopte de iPhone met meten. Soms gaf het ding aan dat we 80, 90 punten hadden maar wat daarmee verder? Wij wisten het niet. Iedere keer startten we opnieuw. Wat we ook deden, oraal, vaginaal, vreemde standjes, massages, zoenen, strelen, neuken, met de hand, beetje freubelen, het maakte niet uit. Het lukte ons gewoon niet om een score te krijgen zoals in de krant stond omschreven.

Score(n) volgens Sextrack

Volgens het krantenbericht kon je Brons, Zilver, Goud, Platina of Sextrackium scoren. Het zweet liep inmiddels over onze lijven, en mijn slaapkamer, het bed, de woonkamer en de bank, ze geurden naar verse sex. We lazen keer op keer de gebruiksaanwijzing door maar het lukte ons niet om te scoren. We gaven niet op en gingen lustig door tot mijn iPhone aangaf bijna leeg te zijn.

Vluggertje

Ik vroeg Francine, ‘Zullen we dan maar even eindigen met een vluggertje? Dat programma is aan ons niet besteed.’Is goed’, zei ze, en wij gingen vrolijk verder. Het was werkelijk heerlijke sex! Zeg maar gerust, één van mijn beste vrijpartijen ooit! Toen wij uiteindelijk te moe waren om nog verder te willen gaan, zagen wij dat we maar liefst ruim twee uur hadden liggen sexen.

Waardeloos programma?

Hoewel het programma voor ons niet leek te werken, is het alles behalve waardeloos. Het werkte namelijk fabuleus! Niet zoals de makers hebben bedoeld, wel met een geweldig resultaat! Ik durf rustig te zeggen dat dit programma de beste minnaar in mij naar boven haalde. Francine leest mijn blog nog even na en knikt instemmend, pffff, wow!

Wie is Floris Deun?

Hoi, ik ben Floris (43) en ik ben gepassioneerd wanneer het schrijven en spelen met taal betreft. Mij werd gevraagd nu en dan een stukje te schrijven voor manoman in 2011. Ach, waarom niet? Vind je het (n)iets, laat het me dan gerust weten, via floris.deun@hotmail.com. Groeten Floris.

 

Een gedachte over “Floris’ Blog: Hoe presteer ik in bed?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *