Floris’ Blog: Sexy Lena

Eigenlijk had ik al een tijdje niks van haar gehoord op een enkel sms’je na, en afgelopen donderdagavond stond ze, hier in Utrecht, onaangekondigd voor mijn deur.  Hallelujah, het was zo’n tijd geleden dat ik haar zag, dat ik bijna was vergeten hoeveel sexappeal ze had. Heerlijk om haar weer te zien. Gelukkig voor haar was ik thuis. Ik spreek nu over Lena, het mooie meisje met dito moeder die ik heb leren kennen tijdens mijn wintersportweek in de Alpen.

Bonnefooi

Op de gok had ze het gewaagd naar Nederland af te reizen, hopend mij thuis aan te treffen. Dit weekend had ik gelukkig niks gepland dus ach, ze was welkom. Ze zou een jeugdherberg hebben gezocht als ik er niet was geweest om vervolgens een paar dagen in Amsterdam te gaan stappen. Zelf ben ik niet zo’n fan van Amsterdam dus liet ik haar dit weekend Utrecht zien. Hoe anders dan de woonplaats van Lena was Utrecht. Ze keek haar ogen uit en ja, Utrecht is natuurlijk erg leuk met haar grachtjes, terrasjes en restaurants.

Het weer in Utrecht

En wat een weer hadden wij dit weekend! Perfect terrasjesweer. Ik nam haar mee naar terrasjes binnen en buiten de stad, aan pleintjes, watertjes en in bosrijke gebieden. We spraken honderduit. Eigenlijk ben ik best een beetje jaloers dat zo’n meisje zo spontaan de beslissing neemt om zo’n “avontuur” in haar eentje aan te gaan. Uiteraard vroeg ik haar hoe het met haar moeder ging, waarop zij antwoordde dat haar vader en moeder enorme ruzie hebben gehad om mij. Ze staan op het punt te gaan scheiden maar of het zover komt is de vraag. Lena’s moeder is officieel de enige eigenaar van haar ouders restaurant dus is haar vader al iets kalmer geworden. Enfin, dat is een lang verhaal en ze heeft me uitgelegd hoe dat komt. Haar vader is ooit met de Deutsche Justitie in aanraking gekomen en sindsdien kon hij geen bedrijf meer op zijn naam hebben. De moeder van Lena schijnt bovendien aardig in de slappe was te zitten.

Over ons

Maar goed over ons. Lena is vanmorgen weer huiswaarts vertrokken en heeft dus vier nachten bij mij vertoefd. Het was absoluut goed met haar vol te houden en wij hebben ons bijzonder vermaakt. Wij maakten om beurten ontbijt, lunch of avondeten voor elkaar klaar. Ook zijn we uit eten geweest. Als ik kijk welke lokale Deutsche streekgerechten ze klaarmaakt, verbaast het mij dat zij en haar moeder zo’n goed, slank figuur hebben. Allemaal koolhydraten! Niet dat ik daar normaliter heel erg mee bezig ben maar het viel mij in ieder geval op hoe machtig dat Duitse voer is.

Appel en boom

Deze week maar even een balansweekje houden. Bijkomen van Lena en het overvloedige eten. Bij haar afscheid beloofde Lena nog vaak terug te willen komen en de daad aan het woord toe te zullen voegen, alleen moet haar schijnbaar opvliegerige vader voorlopig niet weten dat zij met de lover van haar moeder omgaat, voor hem kookt, met hem slaapt, en meer. Eerlijk gezegd lijkt mij dat ook beter. Ik weet niet in detail wat hij in Duitsland ooit heeft uitgevreten maar als Lena dat spontane niet van een vreemde heeft heb ik liever dat hij met zijn opvliegende karakter en verleden niet spontaan besluit naar Utrecht af te reizen om even het één en ander recht te zetten. Laat hem eerst thuis maar z’n zaakjes rechtzetten, dan praten we verder…

Wie is Floris Deun?

Hoi, ik ben Floris (42) en ik ben gepassioneerd wanneer het schrijven en spelen met taal betreft. Mij werd gevraagd nu en dan een stukje te schrijven voor manoman in 2011. Ach, waarom niet? Vind je het (n)iets, laat het me dan gerust weten, via floris.deun@hotmail.com. Groeten Floris.

Een gedachte over “Floris’ Blog: Sexy Lena”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *