Gadgets met kerst

De kerst is de tijd om met familie bij elkaar te gaan zitten en gezellig naar een film te kijken met home theater geluid. Maar ook de tijd om jezelf te verwennen met toffe gadgets. Een nieuwe smartphone staat zowel bij mannen als vrouwen waarschijnlijk hoog op het lijstje deze kerst. Want de meeste gebruikers van smartphones gebruiken deze ook intensief als muziekspeler. Zeker in combinatie met apps als 22Tracks, LastFM of Spotify.

Foute oordopjes

Voor de functie als muziekspeler is een smartphone uitermate geschikt, helaas zijn de oordopjes die bij de telefoon worden geleverd dit meestal niet. Je zult dit verschil merken wanneer je met een echt goede koptelefoon naar je muziek hebt geluisterd en het daarna vergelijkt met de standaard oordopjes die bij de telefoon kwamen. Dit verklaart mede de populariteit van de Beats By Dre koptelefoons. Helaas zijn deze koptelefoons vaak bijna net zo duur als je telefoon zelf. Gelukkig kun je voor veel minder geld al goede vervanging kopen voor de standaard telefoon oordopjes.

Denk aan je image!

Natuurlijk moet het er ook wel een beetje goed uitzien, want met zo’n enorme koptelefoon op je hoofd loop je toch een beetje voor gek. Bovendien blijft je kapsel er niet goed onder! Daarnaast is zo’n enorm apparaat niet praktisch om mee te nemen. Een goede oplossing zijn dan ook oordopjes. Het slimste is dan om in-ear oordopjes te nemen. Deze zitten goed in je oor en sluiten zo omgevingsgeluid uit. Dit is ideaal wanneer je in een drukke bus of trein zit waar het lawaaierig is. Het grote voordeel van goed afsluitende oordopjes is dat je je muziek niet zo hard hoeft te zetten, wat weer zorgt voor minder kans op gehoorbeschadiging.
Dus ga je deze kerst voor een nieuwe smartphone, vergeet dan niet meteen een goed setje oordopjes erbij te kopen of koptelefoon. Je zult gegarandeerd meer genieten van je muziek.

Dit is een advertorial

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *