Hij eruit, juwelen eruit

Puur leedvermaak en best aardig als therapie. Gedumpte en rancuneuse dames uit Amerika hebben een heerlijk platvorm om van al zijn kadootjes uit betere tijden af te komen. Stel, de relatie is over omdat hij haar bedroog, daar zit ze dan toch best mee. Zijn spullen het raam uit is een optie, maar wat doet ze met de sieraden die hij haar gaf? Hij krijgt ze mooi niet terug, de loser. Maar dragen wil zij ze ook niet meer. Sinds de komst van Exboyfriendjewelry.com hoeven diamanten en andere glimmers niet meer achter in de la. Onder het credo ‘you don’t want it, he can’t have it’ kunnen verlaten dames hun eens zo dierbare voorwerpen op de gebroken harten site te koop aanbieden.

Leedvermaak
Dat er harten gebroken zijn willen ze wel weten, in mijn ogen de kracht van de site. Bij de aangeboden producten staat namelijk verplicht de reden van verkoop vermeld. Sommige diep triest: ‘Mijn ex is gewelddadig en ik verkoop alles om de proceskosten te betalen’, tot stiekem best grappig: ‘Ik wil deze galajurk niet meer. Ik droeg hem op de dag dat ik hem betrapte met een ander.’ De grap zit hem in het leedvermaak. Was ik zelf maar zo stoer geweest. Helemaal goed voor het gekrenkte hart is de rubriek ‘My Very Worst Date’. Nee, de ex-en komen er niet best vanaf. Wat voor beide partijen geldt, maar dat maakt de site zo leuk. 

Symbool van rijkdom
In ieder van ons zit nog wel ergens een gevoelig plekje over een ex. Als het goed is sta je daar niet al te vaak meer bij stil, maar het zit er wel. Daarom is de site zo’n lekkere bron van herkenning. Zelf heb ik het nodige goud ritueel de plomp in geholpen. Best zonde. Sieraden draag je als symbool van je rijkdom. Soms valt de economische waarde nogal mee, maar is het als herinnering onvervangbaar. Wanneer het geluk dan verdwijnt wil je ook van het symbool af. Een verkoopsite van ex-boyfriend spullen is daarom zo’n gek idee nog niet.

Zelf wat kopen uit de ex-enboedel? Klik hier voor de site exboyfriendjewelry.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *