Lentekriebels

Met de lente in de lucht slaan we weer massaal aan het flirten. Op MSN flirt meer dan 60% van de gebruikers online. Gelukkig flirt ook de helft van alle MSN-ers ook in het dagelijks leven. Ze zeggen online flirten niet makkelijker te vinden dan in real life.

Flunning

En ken je deze al? Flunning heeft een grote aantrekkingskracht op Britten. Het woord is een samentrekking van Flirten en Running. Een kwart van de Britse hardlopers geeft toe dat ze lopen om te kunnen flirten. Deze trend heet ‘flunning’ Veel Britten zeggen te hardlopen zodat ze onderweg een gesprekje kunnen aanknopen met de andere sekse. Naar schatting zouden er ongeveer 600.000 ‘flunners’ zijn in Groot-Brittannië. Voor veel single joggers is hardlopen een goede gelegenheid om buiten te komen en op die manier een partner te vinden.

Flirten in de file

Lopen niet jouw ding maar wel last van lentekriebels? Via internet kun je een gadget aanschaffen waarmee je met andere weggebruikers kunt flirten vanuit je auto. De gadget bestaat uit een LED-schermpje dat je onder je kentekenplaat monteert. Met een afstandsbediening kun je teksten over het LED-scherm rollen. Zo wordt het een stuk gezelliger op de A2. Voor zolang het duurt dan. In sommige Amerikaanse staten is het LED-scherm al verboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *