Lezersvraag: Hoe ver ga jij voor je man?

Een Chinese vrouw wil zich chirurgisch laten ombouwen tot Hollywoodster Jessica Alba om haar ex-vriend terug te krijgen. Ze heeft een ziekenhuis bereid gevonden haar gratis te helpen in de strijd.

De Chinese heeft een man die helemaal idolaat is van de ster Jessica Alba. Hij wenst dat zijn eigen vrouw zich net zo opmaakt. Dag en nacht!  Toen de vrouw weigerde nog langer met een blonde pruik door het leven te gaan, verbrak haar man de relatie.  De vrouw wil haar man nu terug winnen met de ultieme vorm van look-a-like- spelen: gezichtsverbouwing. Ze moet hiervoor geopereerd worden aan wenkbrauwen, oogleden en neus. Wat Jessica Alba van deze actie vindt is niet bekend.

Lezersoproep
Hoe ver ga jij voor je partner? De redactie van manOman is benieuwd. Zou jij wat rimpeltjes laten weghalen of jezelf een grotere cup aan laten meten? Nam jij op verzoek van je partner een andere baan of stemde je toe in nog een kind? Zei jij je beste vriend vaarwel, nam je een vreselijke tattoe of bel je minder met je moeder?  Laat het ons weten en reageer via onderstaand veld.

3 gedachten over “Lezersvraag: Hoe ver ga jij voor je man?”

  1. En dan houdt hij plots van haar? Túúrlijk! Die man houdt vooral van zichzelf, als hij zoiets van een partner verwacht! En zij kan beter aan haar zelfbeeld/vertrouwen werken, daar wordt ze vast gelukkiger van dan aan de wensen van zo’n man proberen te voldoen.

  2. Mijn vriend wilde graag ipv trouwringen een tatoeage. Leuk maar nu hij er vandoor is zit ik nog steeds met dat ding op mijn arm. Nou ja, ik ben de enige niet… Maar voortaan denk ik wel 2 x na voor ik weer zoiets doe.

  3. Wat een onzin! Mijn partner moet gewoon lekker zichzelf zijn. Een cup c went ook hoor, en dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *