Maagd of zakenvrouw

In het westen houden we er min of meer een vrije markteconomie op na. Zo’n beetje alles is om te zetten in geld. Een kwestie van vraag en aanbod. En laat er nu vraag zijn naar jonge, mooie maagden. Althans dat durf ik te concluderen na het lezen over een slimme zakenvrouw die zichzelf aanbiedt als maagd. De hoogste bieder tot nu toe bood 2,8 miljoen. Demi Moore deed het voor minder! Toch wil deze dame nog even wachten voor ze de veiling sluit. In een vrije markt waar de porno-industrie aanklopt voor subsidie heeft op het gebied van maagdelijkheid de crisis kennelijk nog niet toegeslagen. Dan ben je geen groentje, dan ben je een doorgewinterde zakenvrouw.

Bruidsschat
De moderne bruidsschat zonder huwelijk biedt mogelijkheden. De vraag is of dit erg is. Laten we hopen dat het bij deze clevere dame blijft voordat de regering zich moet gaan buigen over liberalisering van de maagdelijkheid. Wat bezielt de vrouw die, nog voor ze haar seksualiteit volledig heeft ontdekt, of dat ons wil laten geloven, deze al uitbuit? Het riekt naar wraak. Wraak op teleurstelling over de vrije Westerse markt waar liefde er niet meer zo toe doet en je lichaam een instrument is om te bereiken wat je wilt. Ze zegt geld nodig te hebben voor haar studie. Gezien de prijs die ze voor haar hoogste goed voor ogen heeft moet daar een leuk bedrag van overblijven. Wellicht leuk als investering in nóg een hersteloperatie.

Onzekerheid
Wat bezielt de man die gelooft dat hij waar krijgt voor zijn geld? Drijft onzekerheid één-oog voor veel geld naar het land der blinden? Gaat het om het gevoel van macht? Of is het niet meer dan zand in de ogen van dolende ego’s op zoek naar weer een kick? Ik maak me sterk dat we deze dame straks terug zien in een B-film die, ondanks het uitblijven van subsidie, maar dankzij haar eigen pr, de investering wel weer rechttrekt. Maagd of zakenvrouw: Het blijft een kwestie van vraag en aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *