Romantische tip 2: de herinnering

De romantische herinnering. Want ook jij herinnert je die speciale momenten nog! Je praat er wel niet of nauwelijks over, omdat je wel wat anders aan je hoofd hebt, maar soms is het goed haar te laten weten dat ook jij dierbare herinneringen hebt.

Dit is je kans
Laat haar weten dat je wel degelijk altijd hoort wat ze zegt of best nog weet wat ze droeg op jullie first date. Oké, die is misschien wat lastig, maar er zijn vast nog genoeg bijzondere momenten die memorabel zijn. Doe daar iets mee. Hoe? Fluister haar af en toe wat herinneringen in het oor. Wanneer je wat meer voorbereidingstijd hebt kun je ze ook opschrijven. Laat je briefjes hier en daar ‘toevallig’ slingeren of bindt ze in tot een boekje. Nog een topper: neem haar mee naar een plaats die voor jullie bijzonder is en doe die strand- of boswandeling nog eens over. Of neem haar mee naar het café van jullie eerste afspraakje en kijk weer eens diep in haar ogen.

Blijvende herinnering
Wanneer je haar wilt verrassen met een tastbare herinnering dan biedt dit kado uitkomst: een herinnering afgedrukt op doek. Duik in je pc-archief en zoek een foto uit jullie romantische verleden. Een sfeerfoto kan natuurlijk ook. Zolang het maar linkt met jullie gezamenlijke herinneringen en mooie momenten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *