Man relatie: Standje Mexicaanse griep

Scoren met de Mexicaanse griep, iedereen doet het. Op de wind van deze overtrokken pandemie waaien vele bedrijven en bladen mee. Zo ook de Cosmopolitan. Zij adviseert u om in uw seksleven vooralsnog de missionarishouding te vermijden. Dit omdat ernstig bijgevolg van dit standje, de tongzoen en dus mond-op-mond besmetting tot gevolg kan hebben. ’t Is maar dat u het weet. Alles ter bestrijding van de Mexicaanse griep.

Alternatief 
Cosmopolitan zou Cosmopolitan niet zijn als zij niet ook een alternatief standje aanbood, waarmee de kans op besmetting tot een minimum beperkt blijft. De ‘omgedraaide cowgirl’ wordt geadviseerd. Voor leken: hierbij neemt de vrouw plaats op de man, met haar rug naar hem toe. Eerlijk is eerlijk, dit is het standje waarvan ik een tijd heb gedacht dat dit me een penisbreuk zou kunnen opleveren, maar dat terzijde. Ook hier baart oefening kunst, zullen we maar zeggen.

Condomerie
Even nuchter nadenkend over dit gezondheidsadvies: het impliceert dat seks een belangrijke verspreider van de Mexicaanse griep is. Ik wil dit niet ontkennen, zeker niet. Seks verspreidt immers vele ziekten, en als jaren ’80 puber ben ik doodgegooid met ‘veilig vrijen’ om bijvoorbeeld Aids te voorkomen. Hiervoor wendden wij ons destijds massaal tot de diverse condomerieën die ons land rijk is. Nu bedreigt ons via seks niet alleen Aids, maar ook nog eens de Mexicaanse griep! Godzijdank is er de Cosmopolitan.

Meedenken

Ik heb eens even mee zitten denken met Cosmopolitan om andere veilige standjes te bedenken en zo te voorkomen dat er de komende maanden niet meer gevreeën wordt in ons land. Feite zou Feite niet zijn, als hij de relatief makkelijke oplossing niet deelde met de lezers van manOman.nl. De oplossing is betrekkelijk eenvoudig, en wellicht goedkoper dan condoomgebruik. Dit advies stel ik geheel gratis aan de Nederlandse bevolking ter beschikking.

Eenvoud
Zoals de tandarts en de chirurg doen tijdens hun reguliere werkzaamheden: gebruik een mondkapje tijdens de daad! Volgens mij verspreidt u bij goed en deskundig gebruik daarmee absoluut geen griep! Tot slot heb ik mij nu definitief voorgenomen nooit in mijn leven een abonnement op Cosmopolitan te nemen, en al helemaal niet op de Amerikaanse variant. Seksadviezen ter bestrijding van griep, medische prietpraat in het kwadraat.

Meer over Feite Hofman
Feite
Hofman is een 39-jarige Arnhemmer, heeft een gezin met vrouw en twee
kinderen. In juni kwam ‘Feitmans!’ uit, een verzameling geestige en
ontroerende columns en verhalen. Raoul Heertje schreef er het voorwoord
voor. Wekelijks blogt Feite voor manOman over zijn visie op de
man-vrouwrelatie. Lees meer op www.feitmans.nl.

Een gedachte over “Man relatie: Standje Mexicaanse griep”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *