Man vrouw relatie: Cougars

Hai Ralph,
Nou en toen vroeg ik hoe oud hij was en of hij nog eens mee uit wou. Hij zei 26 en ja. Nu heb ik het stempel cougar. Dat zal dus wel niet zo lang gaan duren met die knul. Maar liever cougar dan MILF want dat is helemaal zo denigrerend. Je weet wel wat dat betekent he? a Mother I’d Like to F… Denk je dat ik hem zal vragen waarom ik interessant voor hem ben? Misschien mijn zelfstandigheid. Ja, dat past bij een cougar. Aan dat andere, wat ik niet meer wil uitspreken, zo naar vind ik het, kleeft nogal wat ranzigheid met een vleugje leegte. Vind je niet?

Toyboy
Nu, denk ik dat ik als cougar ook wel wat leegte zal aantreffen hoor. Het lijkt zo leuk. ‘Moet je Bo zien met haar lover. Zoooo, lekker hoor, zo’n jong ding.’ Maar ja, voor ‘het ding’ weet ik niet of mijn blogs me al zo beroemd hebben gemaakt, dat hij wil blijven. Ik bedoel, wat moet zo’n knul zeggen? ‘Ik ben met Bo, je weet wel, van die blogs’, dat zou tenminste nog iets zijn. Maar nee, mijn toyboy – sorry schatje –  moet zeggen – ‘Ja, ik ben met Bo, ja! Ze is 18 jaar ouder, maar dat vind ik juist lekker’. Daar kan hij met goed fatsoen toch niet mee aankomen in de derde helft op zondagmiddag?

Markt
Dus ik vrees dat ik wel weer vrij snel op de markt zal zijn. Maar tot die tijd neem ik het ervan. Net als Patries, Demi, Madonna, Susan en Anouk. Trouwens, ik vind de foto’s van Patries wel veel mooier dan die van haar dochter. Dat wicht is zo, zo… jong. Zou dat een troost zijn voor mijn cougar-lotgenoten? Ik vind van wel.

Groet, Bo

Ha die Bo,
Wil je weten dat ik geen flauw idee heb wat een cougar is? Nooit van gehoord. Maar gelukkig is er google. Een eerste scan wees uit dat een cougar een puma is, die katachtige, niet het sportmerk. Maar na nog een keer kijken leerde ik dat een cougar een 40+ vrouw is die seksuele banden aanknoopt met mannen die minstens acht jaar jonger zijn. Ik snap nu ook waarom het woord volledig aan me voorbij is gegaan. Ik leef nog een tijdje in dertigersland. En daar is MILF, hoe ranzig en expliciet ook, wel een erebaantje, zo heb ik begrepen. Hoe dat zit? Alle vrouwen om me heen krijgen in rap tempo kinderen, een geregeld leven en issues: ben ik nog aantrekkelijk? Dus die staan te glunderen als ze aangesproken worden als milfje: “Ze willen me!” Zelf ben ik dan een filfje, natuurlijk, de Father I’d Like to… Of een toyboy. Ik ben namelijk anderhalf jaar jonger dan mijn lief. Dat maakt haar weer tot een Puma trouwens: volgens Wikipedia is dat een dertiger die een relatie heeft met een jongere man. En om het beeld compleet te maken: op zekere betaal-TV kanalen met natuurdocumentaires heb ik ook gilfs voorbij zien komen. Ja, raad maar, Bo. In één keer goed! Een Granny I’d Like to… Ik moet zeggen dat voor mij de lol er toen wel weer af was.
 
GILF
Hoewel ik het met je eens ben dat Patries er patent uit ziet, qua gilf. Over haar dochter wil ik eigenlijk geen mening hebben. Als ik namelijk de teksten bestudeer waar ze nu al weken mee in de pers kom, heeft die de geestelijke bagage van een paprika. En dat is geen reden om haar te negeren en haar moeder niet, dat weet ik, want ook Patries is nooit veel verder gekomen. Maar als ik aan al die namen dan toch mijn eigen toevoeging mag doen, is dat De Paprika: de intelligente man of vrouw die relaties aanknoopt met partners die te dom zijn om te poepen. Die zich bij elke zin moet afvragen of hij/zij niet te ingewikkelde woorden gebruikt. Georgina vs. Jord, De Breukhoventjes, noem ze maar op. Kijk, dan hebben we het ergens over.
 
Oordeel
Maar dan nog, laat iedereen lekker in bed duiken met een exemplaar naar zijn of haar smaak. Want zeg zelf: leeftijd, intelligentie, het zijn maar etiketjes. We zijn allemaal mens tussen de mensen. We maken allemaal onze keuzes. En als we ons zelf al gaan veroordelen op die keuzes, sja, dan is het einde zoek. Dus ik zou zeggen: geniet je rot, en laat ze maar lullen. Ze weten niet beter!

Ralph

Ralph Ploeger over Ralph
‘Ik
ben van negen maanden na de finale. Als Cruyff een paar keer had
gescoord, was ik er misschien niet eens geweest. Ik ben forens en
stukjesschrijver. Ik ben vader en ex. Gepromoveerd en geblesseerd. Ik
ben van de woorden en voor de liefde. Van het denken en van het doen.
En soms, als buiten de zon schijnt en mijn krullen mooi doet glanzen,
dan lijkt het net of ik een zorgeloze beachboy ben. En dat geeft
niks…’
Je vindt Ralph ook op www.ralphp.nl

 

6 gedachten over “Man vrouw relatie: Cougars”

 1. Of je het nu wilt of niet, het gebeurd gewoon!!!
  ” and so what ” geniet van het leven, zeven dagen op zeven!!!

 2. Hoi!

  Ik ben journaliste en schrijf een artikel over ‘cougars’. Specifiek ben ik op zoek naar mannen die tussen de 20-30 jaar zijn en een relatie hebben met een vrouw die minimaal 10 jaar ouder is. Kan iemand mij helpen?

  Super bedankt alvast!

  Groeten,
  Marise

  marisesperling@hotmail.com

 3. Hallo Bo,

  Hier een reactie van een “toyboy”, mijn vrouw is 12 jaar ouder dan ik ben, hier vinden wij helemaal niets mis mee, alleen de reacties van vooral mijn kant van de familie zijn nogal uiteenlopend, met name ouders hebben er moeite mee dat er geen kleinkinderen komen van mijn kant,

  Mijn mening is dat ook al kwets je er anderen mee, je eigen geluk gaat voor dus jammer voor de rest die er anders over denkt, het is jou leven!

  groeten,
  Jeroen

 4. Nog even een puntje, patricia paay is GEEN oma dus ook geen GILF, just a milf… t is maar een woord maar oma betekend voor mij veel. groetjes uit Den Haag

 5. Even een reactie op Bo, als oudere vrouw kan je er niets aan doen dat je in trek bent bij de jongere generatie, dát is nu eenmaal zo + wees er blij mee! Lig je liever met een lekkere jonge man in bed of waar dan ook, of met een oudere of ouwe man? Ik weet het wel, mijn partners zijn altijd jonger, en ook ik word als milfje bestempeld, ik ben 47 + ook oma, GILF dus, en? Ik zie er goed uit, slank, ben zo lenig als ik weet niet wat, en het gaat erom dat jullie je er lekker bij voelen, Keep on going girl!!!!!!!

 6. Ik als vrouw heb altijd beweerd nooit een relatie te willen met een jongere man i.v.m gesprekstof en volwassen gedrag en ga zo maar door , ik heb na veel ellende in mijn leven het geluk gehad dus toch een (veel ) jongere man te treffen , toen ik totaal niet op zoek was…Hij bleek echt de man van mijn dromen te zijn .We hebben het geweldig samen op alle fronten …en ook niet gestoord door kleine kinderen , kunnen we doen waar we zin in hebben …Ik een Cougar ? Zal mij een worst zijn …..we zijn gewoon twee volwassen mensen die in elkaar de ware liefde gevonden hebben , en als dat een naam moet hebben ….ik zeg maar zo , Life happens while you are making plans…zo gaat het toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *