Mannenmake-up

Wat ik nu weer lees. George Clooney gaat aan de Crocs en alle andere mannen moeten aan de make-up. Het moet niet gekker worden. De nr 1 man voor legio vrouwen gaat rode Crocs dragen om het merk een boost te geven. Dat zegt topman John van het plastic klompen merk volgens de Washington Post tegen analisten. Ik weet niet wie er dronken was. George, John of de analisten, maar ik zou zeggen: Wat Clooney ook doet met Crocs, don’t try it at home! Houd het voor de dames toch een beetje leuk, George. Een espressobar binnenstappen op rode Crocs! What else? 

Tokio Hotel
En dan de make-up. De enige man ter wereld die voor vrouwen woest aantrekkelijk wordt met eye-liner is Captain Jack Sparrow. En die is fictief. Toch zijn volgens trendwatchers ‘mannen the new big thing’. Dat riekt naar het willen aanboren van nieuwe velden. Trendwatchers zouden de trend herkennen vanuit de muziekwereld. Vervolgens noemen ze Tokio Hotel, de poprockband uit Magdeburg in Duitsland, als voorbeeld. Ja, zo lust ik er ook nog wel een paar. Tokio Hotel is geen goed voorbeeld van woestaantrekkelijkheid, en make-up on stage… Dat is geen trend maar noodzaak. De watchers zien make-up gebruik bij mannen dan ook nog niet terug op straat. Maar dat zou slechts een kwestie van tijd zijn.

Kliksysteem
Want het komt eraan hoor. Na de crèmes, lotions en de scheerapparaten voor jullie hele body krijgen jullie je eigen make-uplijn. En dat heeft niets te maken met metroman zijn (erg passé) of nichterigheid. Seksespecifiek denken is zoooo 2008! Jullie mogen alleen niet naar de make-up van jullie vrouw grijpen. We gingen tenslotte een nieuw veld aanboren. Er is voor jullie o.a. een lijn in de maak die Markus gaat heten. Die bevat o.a. een zwarte nagellak in de vorm van een viltstift. Bovendien worden jullie spulletjes multifunctioneel door middel van weloverwogen kliksystemen. Dat is makkelijk voor onderweg. Al wordt er ook vast wel een mannelijk antwoord gevonden op het toilettasje. Een extra vakje, mooi weggewerkt in je communicatiegadget bijvoorbeeld. Met bijpassend hangertje voor je lipgloss. 

2 gedachten over “Mannenmake-up”

 1. @ micha

  er zijn ook al beha’s voor mannen.
  maar ik ben het inderdaad met je eens. een man die make-up opdoet is voor mij een gigantische afknapper

 2. Mannen met zichtbare make-up?
  Hoe gek gaat het worden, straks vinden die zogenaamde trendwatchers ook nog dat er bh’s moeten komen voor mannen, of strings (volgens mij zijn er zelfs al mannenstrings..)
  Anyway, ik vind het onzin.
  Gr. Micha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *