Net zo onzeker als Johnny Depp?

Een wereldster zijn is geen garantie om onzekerheid te overwinnen. Voel jij druk wanneer je moet presteren of raak je wel eens onzeker over je relatie? Geen nood. Zelfs in huize Depp komt het voor.

Johnny Depp bang dat Tim Burton zich voor hem zal schamen

‘Zal dit de productie worden waarin ik teleurstel?’ Depp stelde zichzelf serieus deze vraag toen hij wederom ging samenwerken met regisseur Tim Burton. Die twee hebben samen al zeven films gemaakt, maar dit zorgde juist voor de nodige druk. Kom nog maar eens met iets origineels. ‘Ik doe erg mijn best om met iets te komen wat hij niet eerder van mij gezien heeft. Eigenlijk probeer ik er gewoon voor te zorgen dat hij zich niet hoeft te schamen.’

Onzekere Vanessa Paradis tegen sexscene Johnny Depp met Angelina Jolie

Wie ook niet in verlegenheid gebracht wil worden is Vanessa Paradis, de vrouw van Johnny. Deze schone heeft wederom een contract binnen weten te slepen bij Karl Lagerfeld. Dat dit ook al geen reden is om onzekerheid te overwinnen, bewees Vanessa toen ze hoorde dat Johnny een film gaat maken met Angelina Jolie. In ‘The Toerist’ zouden de twee een sexscène moeten spelen. Vanessa is tegen. Ze heeft al twaalf jaar een liefdesrelatie plus hecht gezin met Johnny en wil dat graag zo houden. Geen kat op het spek dus voor Depp die op zoek mag naar een stand-in… En jij dacht dat jij onzeker was?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *