Vreemde huwelijken

Deze week trouwde een Koreaanse man met een wit kussen. Op het kussen is de afbeelding te zien van zijn grote liefde Fate Testarossa, een karakter uit een Japanse tekenfilm. Wie denkt dat dit de enige weirdo is….

Kort huwelijk dankzij gezichtshaar
Een Arabische ambassadeur trouwde met zijn gesluierde vriendin en stapte daarna direct naar de rechtbank om het huwelijk te laten ontbinden. Reden: De echtgenote had veel gezichtshaar en was scheel. De man had zijn bruid slechts enkele malen ontmoet waarbij zij steeds een nikab, een sluier die het gehele lichaam bedekt, had gedragen.

Rare jongens, die Japanners
Een Japanner kreeg het voor elkaar te trouwen met een game personage. Zijn uitverkorene is een soort ‘tamagotchi’ uit een game waarin je een virtuele vriendin moet vertroetelen om haar tevreden te houden. Het huwelijk vond plaats in Guam. Daar bleek een ambtenaar gek genoeg om het huwelijk te voltrekken. Minpuntje voor de verliefde man: het huwelijk is niet rechtsgeldig.

Trouw tot in de dood
Een week voordat een 21-jarige vrouw zou gaan trouwen met haar 26-jarige vriend, werd zij in haar huis doodgestoken door twee inbrekers. Haar aanstaande man besloot de bruiloft alsnog door te laten gaan.. Hij deed zijn trouwgelofte alsnog voor zijn overleden vrouw, die gehuld in een trouwjurk in een kist lag.

Man trouwt hond
Om van een vloek af te komen trouwde in het zuiden van India een man met een zwerfhond.
De man was in de ban van een vloek sinds hij vijftien jaar geleden twee honden had omgebracht en hun lichamen aan een boom had opgehangen. Daarna waren zijn handen en benen verlamd geraakt. Volgens een astroloog zou hij genezen door de bruiloft.

Een slang van een vrouw
De 35-jarige Thaise boeddhist Khenkrukrung gaf zijn jawoord aan een python. Een waarzegger had gezegd dat hij spoedig een slang zou tegenkomen. Dit zou zijn vrouw van 653 jaar geleden zijn. Khenkrukrung kwam een slang tegen in een maïsveld en wist: dit is mijn vrouw! …

Sterk staaltje
De 37-jarige Erika La Tour Eiffel uit San Francisco trouwde in het bijzijn van enkele vrienden met de Eiffeltoren in Parijs. De vrouw had al een relatie met de Berlijnse Muur, tot ze haar hart verloor aan het Parijse stalen bouwwerk. Ze heeft haar achternaam wettelijk laten veranderen.

Super cougar
Op 29 september 2007 gaf in de Argentijnse provincie Santa Fé een 82-jarige vrouw haar ja-woord aan een 24-jarige man . Het is niet bekend of het koppel nog altijd samen is.

 

Een gedachte over “Vreemde huwelijken”

  1. Hello,
    Nice to meet you, How are you doing over there ? i hope that all is well with you, My name is miss Nina ,i know that you may be surprise on how i got your email today, i saw your profile when i was browsing looking for honest partner, then i feel to drop this few line to you , and i will like you to contact me through my email ( ninabakari40@yahoo.com ) so that we can know each other and exchange our pictures, and we may become partner.

    Remember the distance does not matter what matters is the love we share with each other. i am waiting to hear from you soon.

    Miss Nina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *