Nieuw online magazine voor vrouwen: Korte Metten!

Korte Metten is een nieuw online tijdschrift voor vrouwen van 25 tot 55. Het gratis internetmagazine geeft tips en trucs over huishouden, administratie, gezin, gezonde leefstijl en timemanagement. Dit zijn de 5 thema’s van Kaat Mossel, het bedrijf van Jessica de Kok, dat via de KaatClub online korte metten maakt met chaos.

Korte Metten

Het magazine Korte Metten verschijnt maandelijks online. Dinsdag 12 maart was de primeur. Korte Metten is in de eerste week online ruim 4500 keer gelezen. De reacties zijn positief.

Geen diëten en een twitterinterview

In het maartnummer vertelt Angéle Bakker van Nooit Meer op Dieet.nl dat we alles mogen eten en diëten gaat in de ban. En Kaat Mossel geeft tips met een knipoog in ‘Huishouden is niet suf toch?’ De column ‘Als uitmaken niet lukt ‘ van Eef van Opdorp gaat over de belastingaangifte, het moet nu eenmaal. Het zijn maar een paar onderwerpen van nummer 1.

Korte metten in de lente

In het aprilnummer coacht Angela Warmerdam tuinliefhebbers de lente in en geeft natuurjournaliste Jolanda Pikkaart natuurtips voor kinderen. Lieke Lamb wordt geïnterviewd over de 5 thema’s van Kaat, en verder zijn er natuurlijk weer diverse artikelen rondom diezelfde thema’s.

Meer weten?
Korte Metten is te vinden op www.kortemetten.nl
De KaatClub maakt korte metten met chaos.
Op Kaat Mossel Groep staat de Kaat-methode voor in gemeente of bedrijf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *