Nikita’s Blog: Babyvet (a la La Vache Qui Rit)

Eenderde van de mannen dumpt zijn vriendin omdat ze, naarmate de relatie vordert, een maatje meer vergaart. Op een onsje meer of minder kijken ze niet, maar mocht de situatie zich voordoen dat dit vergaren leidt tot zo’n 20 kilo aankomen: UIT. Uitmaken. Kappen en daten met een andere vrouw. Tenminste dat blijkt uit een onderzoek.

Issues

Ik, Nikita (lichtgewicht/babyvet), word hierbij ook gedumpt. Van een maatje meer is geen sprake. Maatje minder, meer. Shit. Ik ben lichtelijk geneigd om te roepen dat dit onderzoek naar bedorven La vache qui rit ruikt. Heb ik weer.
Toch raast er stiekem een ietwat rare vraag door mijn hoofd: ‘Hoe zit dat nou precies?’. We leven tegenwoordig in een generatie waarin er issues, en dan praten we over ‘grote’ issues, blijken te zijn en dat in zo’n leeftijdscategorie van 25-30 jaar. Bizar.

Liefde gaat door de maag

Ik heb ooit eens meegekregen in de tijd dat ook ik nog jong en ontzettend knap was (wat langzaam wegebt), dat liefde door de maag gaat. Liefde gaat tegenwoordig dusdanig door de maag dat we meer vetjes creëren dan liefde voor elkaar.
Ik kan het beide, liefhebben en me ondertussen scheef eten aan: drop, taart, chips, snoep. Ik creëer zelfs een goddelijk zelfbeeld. Met mijn ingetogen vetjes.

Wie is Nikita van der Linden?

Vuilbekkende, Barbiehoofd-trekkende, poserende, belevende, schrijvende, juffende, acterende, fashion-bloggende, levensgenietende vrouw.

Je kunt altijd contact met me opnemen via www.nikitavanderlinden.tumblr.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *