Romantische tip 3: romantisch thuis

Druk, drukker, drukst. Voor de drukke (werkende) mens is het heerlijk om in het weekend de wereld even te laten voor wat deze is en gewoon thuis te blijven.Met een beetje inspanning kom je een eind. Ttip 3 voor een succes in de romantiek: Romantisch thuis.

Maak van je huis een romantisch stulpje
Verstop kleine berichtjes voor haar (of elkaar) in huis. Maak er desnoods een speurtocht van met steeds nieuwe aanwijzingen. Waar dat toe leidt? Naar een lekker knusse avond samen bijvoorbeeld. Wanneer je haar toch iets kado wilt doen, zijn deze geurstokjes een goede tip om de sfeer nog meer te verhogen van jullie cocoon-night. Doe gewoon weer eens even helemaal niets dan tijd hebben voor elkaar. Je vriend bel je morgen maar en ook de pc blijft uit. Maak van jullie Valentijnsavond een avond waar de buitenwereld niet binnen kan dringen. Licht laag en je lief in je armen. Te saai? Doe dan in ieder geval iets wat zij leuk vindt! De truc is: maak haar blij met je aandacht.

Samen koken
Zolang er maar verrassende elementen in zitten, wordt jullie avond anders dan anders. Kook weer eens samen, maak kleine gerechtjes voor elkaar. Het nieuwste kookboek van Jamie heeft leuke recepten. Of maak er een ouderwets gezellige favo-film-marathon-avond van. Samen weggedoken op de bank, met een wijntje binnen handbereik en de telefoon uit is het ook heerlijk samen praten. Over toen, nu en straks. Romantiek is niets anders dan de mooie beslotenheid van jullie samen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *