Surpriser: een goed voornemen kado!

Januari. Voor de meeste mensen een wat lege maand na alle decemberdrukte. Maar vooral ook een maand waarin goede voornemens de boventoon voeren. Dus hierbij mijn tip voor al die mannen met een partner, die wel wat meer romantiek zouden willen dit jaar. Vanaf nu zal ik jullie, als de Personal Surpriser van manOman, persoonlijke tips geven om je vrouw te verrassen. Soms zal ik daarbij verwijzen naar producten of activiteiten op de site, maar meestal zal ik je onverwachte, creatieve dingen presenteren, waarmee jij het thuis helemaal gaat maken.

Zelf even nadenken
Natuurlijk kan ik het niet alleen. Elke vrouw is anders. Dus, ga er even goed voor zitten en probeer zelf eens te bedenken, wat je voor haar zou kunnen doen. Iets waarvan je weet dat ze dat fantastisch zou vinden. En hiermee bedoel ik, samen iets doen waarvan jij altijd hebt gezegd: ‘Daar begin ik niet aan’, of ‘Dat interresseert me niet genoeg, doe jij dat maar met je vriendinnen.’ Met die dingen ga je nu juist aan de slag. Soms zijn de ideeën niet zo wereldschokkend, maar zit de verrassing ‘m in hoe je ze presenteert!

Bijvoorbeeld:
–    de eerste mooie lentedag van het jaar samen een dag fietsen.
–    een keer meegaan naar een musical of het theater.
–    mee winkelen in haar favoriete stad.
–    naar dat museum waarvan je weet dat ze er altijd al eens heen wilde.      

Als je het kunt, werk het eventueel ook nog iets gedetailleerder uit. Geef bijvoorbeeld vast aan in welke maand jullie dat gaan doen, waar je dan heen gaat of hoe die dag er verder nog kan uitzien. Denk daarbij weer aan wat ZIJ leuk vindt. Zo zou je de fietstocht in de richting van een restaurant kunnen laten lopen waar ze altijd al een keer zou willen eten. Reserveer voor bijv. een lunch of diner.  

De presentatie is cruciaal
Schrijf uiteindelijk wat je hebt bedacht op een klein blanco kaartje, knoop dit aan een bloem of sleutelhanger. En zet erboven: Eerste goede voornemen voor 2009. Dit suggereert meteen dat ze dit jaar nog meer leuks van je kan verwachten. Daar houden vrouwen van!

Reageer!
Ik hoor graag wat je van deze tip vindt. Via de reactie-button kun je me dit laten weten. Wil je een echt persoonlijk verrassingsadvies op maat? Mail me dan op janne@manoman.nl.

Even voorstellen: manOman’s Personal Surpriser Janne Venderbosch
Janne Venderbosch is de Personal Surpriser van manOman. In haar blogs geeft ze tips en suggesties om je vrouw of vriendin te verrassen. Janne is opgeleid aan de Mode Academie Vogue en heeft als styliste voor verschillende kledingbedrijven gewerkt. Zoeken naar nieuwe invalshoeken en spannende combinaties is haar tweede natuur.

(Foto: P. Tillmann, Herwen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *