Volgens haar: Sex met je ex

Op de een of andere manier lig ik pas echt lekker bij de mannen wanneer ik hun ex ben geworden. Terwijl ik geheel en al bereid ben, komt de relatie maar magertjes van de grond. Misschien valt er te weinig te jagen wanneer hij mag. Want hij wil wel, maar durft niet, moet nog dit, wil nog dat, en nee, dat ligt niet aan mij. Dat geloof ik best, want de ervaring leert dat hij vroeg of laat gaat bellen.

Kennelijk had hij even bedenktijd nodig. Want na de losweekperiode bleek ik opeens het leukste, liefste, mooiste wat hem ooit was overkomen. Sorry hoor, maar had dat eerder gezegd. Grijp je kans wanneer ik er nog ben.

Dramaqueen
Maar soms ging ik wel eens voor de bijl. Dan was ik ook nog niet helemaal los en dan kwam het er nog wel eens van. Sex met de ex. Het mooie daaraan is de volle overgave van sentiment. Hij durft opeens en blijkt toch gevoelens te hebben, want bindingsangst met een ex, daar doet hij niet aan. En ik op mijn beurt kon nog even heerlijk al mijn dramatische vrouwendingen kwijt. Ach, die ogen, dat bekende maar nu opeens weer vreemd spannende, lijf. Soms moet het gewoon nog even: seks met je ex. En dan, wanneer ik na afloop in zijn armen lag, twijfelen over de vraag: ‘Heeft hij het al met iemand anders gedaan?’ Drama ten top!

Vriendschap
Lekker drama wel te verstaan. Wanhopig drama wordt het wanneer je na een tijdje weer eens iets met de ex hebt. Sex met je ex hoort een afsluiter te zijn. Omdat het lichaam nog iets wil zeggen dat je niet uitgesproken krijgt. Of omdat het toch niet helemaal alleen maar slecht ging met hem en mij, en we dat deel nog even willen koesteren. Ach, sex met je ex moet je zien als een pleister. Nergens voor nodig wanneer het niet meer bloedt. Soms ontstaat er vriendschap met een ex. Zoals bij mijn maatje. Hij was mijn eerste liefde en bleek later, toen anderen mij vergaten, een goede vriend. We bellen nog wel eens, eerste liefde en ik. Dan babbelen we wat en vragen ons hardop af wat we samen zouden doen wanneer we 85 zijn en elkaar nog steeds zouden kennen. Het antwoord op de vraag weet ik niet, maar sex zal het wel niet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *