Volgens hem: Dominantrix

Als er één onderzoek is waarvoor ze geen bekenden van mij om hun mening hebben gevraagd, is het wel dat onderzoek waarbij Nederlandse mannen uit de bus komen als slechtste bedpartners in de wereld. Of nou ja, de slechtste. Dat zijn natuurlijk de Duitsers. Die schijnen te stinken.

Lui
Maar wij Nederlanders zijn achter de luie Engelsen en de snelle Zweden een goede vierde. Wij zijn te dominant. Da’s best grappig. Nederlandse mannen te dominant. Het geeft alleen maar weer aan dat vrouwen het ook allemaal niet weten. Kunnen ze ook niet helpen. Het zijn de genen. Genen die hen vertellen dat wat er ook gebeurt, de man een veeg uit de pan moet hebben. Geen mogelijkheid wordt onbenut gelaten om te laten zien wat voor saaie doetjes Nederlandse mannen zijn. En in bed ineens te dominant.

Sweet love
Ik zie het al voor me. Meneer en mevrouw spoeden zich naar boven voor wat echtelijk vertier. Mevrouw wil sweet love. Meneer ook. Maar eerst de sokken keurig uit. Alvast een doekje klaar leggen voor daarna. Mag hij allemaal doen. En dat doet hij ook, voor zijn meesteresje. En die geitenwollen sok, die man die op zaterdag de auto wast en de heg scheert, die man die wegzapt bij voetbal om mee te kijken met Greys Anatomy, ja, die man zou zich in de slaapkamer en masse ontpoppen als dictatortje. Hahaha.

Dominante mannen

Hebt u in de gemiddelde winkelstraat in de gemiddelde provinciestad al eens om u heen gekeken? Ik bedoel maar. Nee, dan dat onderzoek over carrièrevrouwen. Mannen denken en masse dat die beter in bed zijn dan huisvrouwen. Helemaal mee eens. Ik denk dat ook. Ik weet het niet zeker hoor. Ik moet namelijk een beetje uitkijken dat ik u niet mijn wil op leg. Wie weet leest mijn vrouw mee. En die sekst niet met dominante mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *