Vrouw relatie: Testosteron

Je hebt vrouwen die zijn liever man. Aan de buitenkant, want van binnen voelen ze zich al zo. Dat kan. Om die buitenkant in overeenstemming te krijgen met het gevoel zijn de eerste dingen op de make-me-over-list hormooninjecties. Testosteron. En wat doet dat? Dat verhoogt, ik las het ook maar, de zin in sex. Soms vraag ik me af hoe dat nou is. Om man te zijn en dan altijd maar zin in sex te hebben. Want volgens mijn lief is dat best wel zo. Hooguit word je in het dagelijks leven nog wat afgeleid door werk en zo, maar dan moet er ook weer geen leuke vrouwelijke collega langs lopen want dan is het mis. Allemaal best controleerbaar, daar niet van, maar zo’n man schijnt dan toch iets te voelen. En denkt aan sex.

Is sex echt zo belangrijk?

Ik denk ook vaak aan sex. Maar dan meer dat ik het moet bijhouden allemaal. Want ik ben een vrouw en heb een man. En met een man die vaak iets voelt red je het niet met de ‘zondagochtend en croissantje na.’ Want sex is wel heel belangrijk. Toevallig. Nou toevallig. Daar twijfel ik dan ook weer aan. Maar dan over de vraag waarom sex in ’s hemelsnaam zo belangrijk is. Dat alles erom moet draaien zeg maar. Dat je als frater denkt ‘kan me niet schelen, mijn sex is zo belangrijk dat ik nu even de kinderen tot mij laat komen.’ Of dat je denkt: ‘Boeien, ik kan het allemaal niet weerstaan en ga even langs de buuf voor een kopje suiker’.

Meer vrouwelijk schoon in de politiek

Dat stoort me. Ik heb een bedrijf, ben moeder en probeer er iets leuks van te maken. Ook als minnares. Ik zet best vaak croissants op het menu, van doe-het-zelf afbak exemplaren tot die met roomboter van de warme bakker. Maar daarnaast vind ik andere dingen ook erg prettig voor de smaakbeleving. Dat ik een beetje sociaal opgedroogde kinderen aflever bijvoorbeeld, of een goed lopende business. Maar hoe hard ik ook werk of wat ik ook doe. Het maakt niet uit. Zolang je als vrouw maar lekkere tieten hebt en de belofte op sex waarmaakt, nou, dan ben je er wel zo’n beetje. Daar raak ik van in de war. Jort Kelder kwam een tijdje geleden zelfs met de opmerking dat er eens wat meer sexy, vrouwelijkschoon in de politiek moet gaan zitten. En dat snap ik dus niet. Wat draagt dat inhoudelijk bij?

En om dat allemaal te begrijpen dacht ik dus: is het op gezette tijden toedienen van een goed afgestemde testosteron injectie voor mij geen optie?

Een gedachte over “Vrouw relatie: Testosteron”

  1. Misschien is dat wel de oplossing. Ik heb wel met je te doen. Zonder partner die om seks bedelt, is het al druk genoeg. Misschien hem gewoon het initiatief laten nemen? En dan geen nee zeggen natuurlijk. Maar niet zelf al pro-actief zijn, is dat misschien een idee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *