Harry’s Blog: Blote billen

Vanmorgen viel mijn oog op een foto, midden in de NRC-next, van een blote vrouw getogen in slechts een paar veterlaarzen, fietshelm en kleurrijke armbanden. Verschrikt zag ik dat zij verder volledig naakt was. Nou mag ik heus graag naar blote dames kijken maar zo op de vroege morgen vond ik deze vrouw niet erg aantrekkelijk en het ontnam me mijn eetlust. Het betrof hier geen advertentie voor een erotische club, sauna of iets van die strekking. Nee, de vrouw, en meerdere mannen/vrouwen, fietsen jaarlijks de World Naked Bike Ride.

Waarom naakt?

Het geintje is bedoeld om aandacht te vragen voor fietsers in het verkeer, want niet iedereen buiten Nederland is eraan gewend dat fietsers ook deel uitmaken van het verkeer. Bovendien onderstrepen de deelnemers het risico van de afhankelijkheid van aardolie. Een ludieke actie dus. En aandacht krijgen ze ook met hun ontklede bups! Één der naaktlingen vertelt dat naakt fietsen het meest bevrijdende natuurlijke gevoel opwekt. ‘Ben ik nou gek, of uhhh!’ Daar heb ik dus volledig niks mee en ik begrijp die zin helemaal niet! Inderdaad zal de fietser niet met de broekspijpen tussen de ketting komen. Verder wordt je kleding niet nat bij een buitje. Maar hoe zit het met zadelpijn? En wat als je ten val komt op je down under? Je weet wel, op van dat losse fijne scherpe grind, waar je als fietser toch al snel op uitglijdt! Woeps, heerlijk één met de natuur! Ik begrijp ineens waarom naturisten vaak puntjes in de billen hebben.

Smaak

Het blijft mijn smaak dat ik de vrouw op de foto niet appetijtelijk vind zo ’s morgens vroeg dus ging ik op het net zoeken naar wat mannen en vrouwen gemiddeld lekker vinden. En wat blijkt! Steeds meer mannen komen er voor uit dat zij eigenlijk meer billengericht dan borstengericht zijn. Nou, dat zijn vrouwen, blijkt uit onderzoek, al eeuwig! Schaatswedstrijden worden niet voor niets zo graag bekeken door de dames…………. En dat blijkt dan weer uit een enquête van vrouwonline.nl.

Meer onderzoek

Naast dat de Nederlandse vrouwen werd gevraagd naar de eigen kont en van welke ze dromen, werd ook geïnformeerd naar de ideale mannen-achterzijde. Een goede mannenkont is volgens de lezeressen ‘vol, rond en strak’ en niet ‘klein en gespierd’. Sven Kramer komt met de zijne het dichtst in de buurt van de perfectie, op de voet gevolgd door Cristiano Ronaldo en Arie Boomsma. Wouter Bos moest het met slechts 3% van de voorkeuren doen. Waarom Wouter Bos in het onderzoek voorkomt is mij een raadsel. Hoewel, vrouwen en raadsels, ………tsja, het past toch ook wel weer bij elkaar. En zo is de cirkel rond.

Eigen kont eerst

Het klinkt arrogant maar ik ben gezegend met een prima kont. Zo stond ik alweer een tijdje terug na het kajakken op een strand mijn wetsuit uit te trekken bij de auto. Eenmaal aangekleed ging ik een strandtent in. Een dame bij het raam complimenteerde mij met mijn kont en hoewel de dame in kwestie een dankbare leeftijd had, blijft het een aardig compliment. Uiteraard was ik me er niet van bewust dat de vrouw voor het raam zich zat te verlekkeren op mijn zitvlak. Wel leuk dat ik haar met mijn omkleedactie een prima avond bezorgde. Preuts ben ik niet en zelfs met de wetenschap dat ik een goede kont heb stap ik niet naakt op een fiets om hem te tonen. Het lijkt me dat je van die leren eeltlappen op je billen overhoudt wanneer je met je hammen op het zadel plaatsneemt. En dan, weg prachtige bilpartij!

Voor vrouwen

Er bestaat overigens voor vrouwen die een leuk avondje willen maar niet op het strand zijn wanneer ik me omkleed de mogelijkheid om een buttler in te huren, die zoals de naam al zegt, in zijn ontblote butt de drankjes komt serveren. Voor de heren die nog interesse hebben, ze zoeken ook nog mannen met lekkere kont. Naar verluidt wordt het bedrijf gerund door twee zusters die de waar eerst zelf keuren. Voor info: ga naar www.butlersinhetbloot.nl

Even voorstellen: Harry Vonk

Mijn naam is Harry Vonk en er zijn voor mij meerdere redenen te benoemen om een blog te schrijven. Allereerst vindt iedere schrijver het leuk om gelezen te worden en ik vorm geen uitzondering op deze regel. Verder ben ik van mening dat er iedere dag enorm veel leuke dingen om ons heen gebeuren en dat de meeste mensen, man of vrouw, die niet zien. Daarom ga ik proberen met de regelmaat van de klok de aardige dingen die mij opvallen in het dagelijkse leven te beschrijven. De kranten halen al meer dan voldoende negatieve zaken aan, nietwaar! Wie wil reageren, mailt naar harry.vonk@hotmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *