Toch maar weer ‘live’ afspreken?

De manier waarop Nederlanders gebruik maken van social discovery sites lijkt te veranderen. Het daadwerkelijk ontmoeten van nieuwe contacten wordt daarbij steeds belangrijker. En dat zijn lang niet altijd dates, zo blijkt uit recent onderzoek van Twoo.

In het echt ontmoeten

Twee derde van de 6.000 ondervraagde Nederlanders ontmoette al eens iemand in het echt na online kennis te hebben gemaakt. Hiermee is Nederland koploper in West-Europa wanneer het op ontmoeten van online contacten aankomt. In andere landen, waaronder België (60%), Frankrijk (51%), Duitsland (46%) en Engeland (26%) ligt dit percentage lager.

Bar of café

Een bar of café is het decor voor de overgrote meerderheid (66%) van die Nederlandse ontmoetingen. En heus niet alleen om de zenuwen te bedwingen met wat alcohol: ruim de helft kiest voor een kop koffie. Gaan wandelen staat op een opvallende derde plaats bij favoriete eerste ontmoetingen. Daarmee zeggen de Nederlanders de traditionele dinner date vaarwel, en gaan ze resoluut voor een meer ongedwongen manier van kennismaken.

Lol maken

Plezier hebben lijkt daarbij voorop te staan. 22% van de Nederlanders wil tijdens een eerste kennismaking gewoonweg een leuke avond hebben, 44% is op zoek naar vriendschap. Slechts 34% is uit op een romance met een mogelijke partner. De voornaamste reden om af te spreken is het plezierige online contact dat er aan vooraf ging.

Bron: Twoo.com

2 gedachten over “Toch maar weer ‘live’ afspreken?”

  1. Hoi,

    Dit is nieuw voor mij, maar ik heb zeker zin in een wilde avond om heerlijk van en met elkaar te genieten van spannende sex. Misschien kunnen we contact houden en afspreken. Hoor graag van je.

    Groet Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *